JPiri

Kiusantekoa viestien ilmoittelusta.

Olen huomannut että tässä on jo tovin ollut vallallaan tapa, missä viestejä ilmoitellaan blogin kirjoittajan hyväksyttäväksi vaikka niissä teksteissä ei mitään ihmeellistä olisikaan.

Tämä on pelkkää kiusantekoa ja voin vaan arvailla minkä poliittisen suuntauksen omaavat ihmiset näin tekevät. Tämä on vaan vahva arvaus ja arvaus pohjautuu siihen, mitä ilmoitetut viestit koskevat. Viestin kirjoittaja voi olla perussuomalainen tai kannattaa kyseisiä arvoja, viestissä miedosti ilmaistaan jotain maahanmuutosta tai perussuomalaisista arvoista.

Ehdotankin sellaista, että puheenvuoron blogiin ylläpidon ihmiset tekevät sellaisen muutoksen, että blogin kirjoittaja näkee kuka ilmoituksia tekee. Jos sama henkilö ilmoittelee jatkuvasti toisten kirjoituksia täysin turhaan, niin tästä voisi hyvin antaa viestiä puheenvuoron ylläpidolle, joka voisi sitten ystävällisesti antaa muutaman kuukauden jäähyn yli-innokkaalle ilmoittelijalle.

Kyseessä on ihan ilmiselvää kiusantekoa blogin kirjoitukseen vastaajia ja blogin kirjoittajaa kohtaan.

Markku Huusko, voisitko ottaa tämän asian käsittelyyn ASAP, että tällainen tyhjänpäiväinen kiusanteko loppuisi alustaltanne.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Jaa? Että kuka on tehnyt niin`

Juhani Piri

Mistä minä tiedän kun ei hyväksyttävissä kommenteissa käy ilmi kuka ilmoittaa viestejä.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

Ettei kyseessä olisi kuvattomien kommentit? Nuo näyttäisivät menevän nykyään suoraan hyväksyttävien jonoon. Ei kommentin ilmoittaminen sitä siirrä hyväksyttäväksi millään automaatiolla, sen tehnee ylläpito niin harkitessaan.

p.s. Kuka on Hannu Huusko?

Juhani Piri Vastaus kommenttiin #3

Ei kyllä mukana on ihan kuvallisiakin ja ilmoitukset tulee tuntien ja päivien jälkeen.

Ja kyllä sattui lapsus. Luin erään Hannun viestiä samaan aikaan ja aivoissa tapahtui jokin ristiinkytkentä. Markku Huusko piti kirjoittamani.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Ehkä sulla on vain asetukset niin.

Juhani Piri

En kyllä ole muutellu asetuksia sen jälkeen kun tänne olen alunperin tullutkin.

Toimituksen poiminnat