JPiri

Suomen typerin hallitus

Tässä nyt on vietetty parisen vuotta siitä, kun tämä meidän hyvinvoiva lintukoto murhattiin. Kevyesti sanottiin, että tarvitsemme maahanmuuttoa ja tämä on meille plussaa. Samaa mantraa hoetaan vieläkin monen liberaalin viherpunavasemmiston puolelta "totuutena".

 

Mutta ainoastaan miinusmerkkisiä laskelmia, tuloksia ja tilastoja tässä on ihan faktisesti joutunut katsomaan. Se puhe siitä plussasta tulee sitten KAI joskus 20v päästä kun nämä tänne saapuneet urokset siittää täällä olevia naaraita ja niiden lapset pääsevät suomalaiseen kouluun ja alkavat tekemään töitä (siis ne lapset).

 

Kukaan ei tietty huomaa sitä miinuspuolta. Nämä siittäjät ei kovin helposti työllisty joten niiden lapsien täytyy tehdä todellakin niskalimassa töitä että on isänsä velat saanu maksettua tälle yhteiskunnalle. Loppuvelka jääkin sinne lapsenlapsien hartioille.

Onko tosiaan niin että meillä on historiassa toinen toistaan huonompia hallituksia ja typerämpiä päättäjiä? Pisa tulokset laskee koska leikataan ja maahanmuuttajat vaikuttaa vai onko muut vaan niin paljon parempia. Ei Ruotsilla kyllä kovin hyvin mene ja maahanmuuttajat ei pisatuloksia kyllä kasvata.

Onko tosiaan niin että tässä (ennen) lähes täydellisen koulutuksen massa ihmiset ovat niin totaalisen typeriä etteivät näe mitä täällä tapahtuu. Aina samat valehtelevat opportunistit äänestetään samoihin asemiin jatkamaan tekosiaan. Uutuutena Sipilä, joka oli kyllä aluksi kiva juttu johon jopa minä uskoin, että tuosta miehestä voisi olla johonkin, mutta alkaa vaikuttamaan pahemman luokan mahalaskulta.

Ainahan sitä toitotetaan että demokratialla valittu. No mitäs sanotte siihen että demokratisessa massa mummoja ja pappoja kuskataan äänestyspaikoille ja ”ei yhtään kerrota” ketä pitäis äänestää. Tai että maahanmuuttajia patistetaan äänestämään eikä siellä ole vihreät tai vasemmistoliitto yhtään ihmisiä avittamassa. Jos tänne saatais miljoona turvapaikkaturistia niin veikkasin että vihreät ja vasemmistoliitto olisivat yht'äkkiä kovasti kilvassa mukana.

No onneksi Touko vetää vihreät viemäristä alas huonolla ulosannillaan, typerällä ajatusmailmallaan ja kivoilla naisseikkailuillaan. Li:stä ei voi muuta pahaa sanoa kun että voi tyttö kun heität tuon kapasiteetin niin väärin hukkaan. Ihan harmittaa sun puolesta.


Asiahan siis oli, että Suomella ei mene kovinkaan hyvin. Ruusuisia kuvia kyllä annetaan, mutta totuus on hyvin monesti toinen mitä politikot puhuu. Tehdään järkyttävän typeriä päätöksiä ja väitetään sitä demokratiaksi ja kukaan ei ole vastuussa.

Vaikka en ole uskovainen niin voisin pistää tässä pienen rukouksen lopuksi:

”Voi luoja anna järkeä ja älykkyyttä meidän äänestäjille ja päättäjille koska siitä älykkyydestä on ollut pitkää melkoinen uupelo. Herra siunaa vähäjärkiset ja järkevämmätkin, mutta ohjaa niitä vähäjärkisiä sinne järkevämmälle tielle ja jos jostain voisi ostaa vähäjärkisille kapasiteettia niin osoitathan sen meille, pannaan raharikkaiden veroparatiisirahat tuottamaan ostamalla sitä älykkyyttä heille! Aamen!”

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (16 kommenttia)

Käyttäjän JuhaniVehmaskangas kuva
Juhani Vehmaskangas

Ajattele nyt järkevästi sinäkin!

Tottakai maahanmuutto kannattaa. Suomessa on suuri määrä työttömiä. Kuitenkin on helpompaa kouluttaa maahanmuuttajista töitä tekemään kuin suomalaisista.

Maahanmuuttajille maksetaan asunto ja annetaan työpaikka. Helppoa.

Ajattelepa sitä, että mitä se tulisi maksamaan sijoittajille jos suomalaisille annettaisiin mahdollisuus muuttaa työn perässä - niin, mietipä sitä!

Ai jaa, olenko minä jostain vastuussa?

Käyttäjän jariekilpinen kuva
Jari Kilpinen

Hesarissa oli 2015 kolumni Pakolaiset ovat uusi Nokia

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000002851417.html

Eipä ole näkynyt etuja vaan kuluja!

Kuka uskoo että Suomessa löytyy töitä niille jotka on luku ja kirjoitustaidottomia ja vain arabiaa osaaville? Ei täällä taida montaa paikkaa olevan auki, johon soveltuu.

Korkeasti koulutetut taisivat jäädä Saksaan, jos niitä nyt oli mukana juurikaan

Käyttäjän Mahjong kuva
Erkki Martikainen

"No mitäs sanotte siihen että demokratisessa massa mummoja ja pappoja kuskataan äänestyspaikoille ja ”ei yhtään kerrota” ketä pitäis äänestää."

No tuohon sanoisin että parempi on ettei yhtään kerrota ketä PITÄÄ äänestää. Se ei oikein sopisi suomalaisten luonnolle. Tuossa taitaa rajan takana olla valtio jossa ei äänestäjän itse tarvitse ottaa vastuuta äänestyspäätöksestä vaan ainoa vaihtoehto on valmiiksi pureskeltu. Monet sanoo ettei sekään ole oikein.

Juhani Piri

arvaatko yhtään miksi noi sanat oli heittomerkkien sisässä.....

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Kun katsoo taaksepäin, niin näkee tapahtumien syyt ja seuraukset. Ainakin on helppo huomata jonkinlaiset kytkennät.

Katainenhan suurena ja viisaana asiantuntijana vakuutteli 2008 Ylen haastattelussa, kuinka Suomeen on saatava 1,8 miljoonaa maahanmuuttajaa seuraavan kymmenen vuoden aikana korjaamaan hoitosuhdetta jne. Stubb sitten vielä jatkoi aiheesta muistaakseni 2012 ja puhui viidensadantuhannen vajeesta. Siis työvoimapulakiima oli edelleen kovin pop. Sama lauluhan raikuu toki edelleen, mutta ne duunimestat vaan on vieläkin oikeasti vaiheessa.

Meille tuli 2015 murto- osa tuosta Kataisen haluamasta määrästä. (n. 2 %) 35 tuhatta. Näistä osa on nyt palautettu, osa kadonnut ja osa roikkuu sosiaaliavustustem varassa. Moniko tulija noista on työllistynyt, integroitunut ja ryhtynyt paikkaamaan sitä työvoimavajetta ? Muutama kymmenen ehkä, ja nekin pääosin julkiselle sektorille. Vielä siis on matkaa siihen asiantuntija Kataisen 1,8 miljoonaan eli käytännössä maan konkurssiin.

Jokainen voi miettiä, oliko Sipilän hallituksen junailema maahankutsu suomalaisille hyvä business ja kultakaivos, ja kuinka hyvin nämä hallituksen asiantuntijat ovat onnistuneet tehtävissään.

Oikeasta auttamisen halusta ei tainut olla todellakaan kysymys. Kustannuksia virhearvioinneista ei taida tietää kukaan ja ehkä hyvä niin.

https://m.youtube.com/watch?v=1H4byTP1q9s

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

Juhani Piri. Hyvin kirjoitettu jatka edelleen sama rataa. Pöllytä päättäjiä hereille! Sossuturisteja ei tarvita. Mutta päteviä ammattimiehiä ja eri alojen osaajia sitäkin enemmän. Jotka eivät tarvitse sossua avukseen. Eli hyviä veronmaksajia tuhansittain. Ja että oppivat elämän Suomen tavoilla ja normien puitteissa.

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

”Mutta ainoastaan miinusmerkkisiä laskelmia, tuloksia ja tilastoja tässä on ihan faktisesti joutunut katsomaan. Se puhe siitä plussasta tulee sitten KAI joskus 20v päästä kun nämä tänne saapuneet urokset siittää täällä olevia naaraita ja niiden lapset pääsevät suomalaiseen kouluun ja alkavat tekemään töitä (siis ne lapset) ”

Kuinka hyvin näiden tulijoiden lapset ovat tosiaan integoituneet länsimaiseen yhteiskuntaan, siis ottaneet vastaan tarjotun opetuksen ja myöhemmin myös työvelvoitteen, näin solahtaen notkeasti länsimaisiin arvoihin. Jättäen samalla taakseen patriarkaalisen, patavanhoillisen ja länsimaisuutta hylkivän entisen arvomaailman ts. erilaisiin arvoihin uskovan yhteisönsä ?

Ruotsistahan voisi asiasta kysäistä.

Käyttäjän sirpaabdallah kuva
Sirpa Abdallah

Juhani kirjoitat "Uutuutena Sipilä, joka oli kyllä aluksi kiva juttu johon jopa minä uskoin, että tuosta miehestä voisi olla johonkin, mutta alkaa vaikuttamaan pahemman luokan mahalaskulta." eli saman havainnon olen tehnyt tämän hallituksen aikaan saannoksista ja Sipilästä päämimisterinä. Olen nyttemmin täysin pettynyt Sipilän johtajuuteen ja siihen ettei hän kuitenkaan saanut kokoomusta näppiensä alle kuten johtajatyypille olisin alun alkujaan odottanut. Ei vaan kokoomus vie Sipilää kuin kuoriämpäriä.

Surkeaa etteivät kansalaiset äänestäessään voi muuttaa mieltään esim. kokoomuksen suhteen, jonka arvomaailmaan ei kuulu kantasuomalaisten etujen ajaminen vaan maailman halaaminen vihreiden ja vasemmiston tapaan.

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

#7

Kansallinen Kokoomus on nykyään Kansaton Kokoomus.
Kenen etua kansaton puolue ajaa ?

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Ketäs sitten pitisi äänestää? Mikä puolue pelastaa Suomen?

Juhani Piri

Täällä ei ole yhtään sellaista puoluetta ketä voisi äänestää. Paljon on kyllä eri puolueissa ihmisiä keitä voisi äänestää, mutta kun puolue sitten menee ja pilaa kaiken.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Mun mielestä taas Suomessa on kaikki suht hyvin, jos nyt vertaa vaikka kaikkiin Euroopan maihin, ei täällä mitään suurta tuskaa esiinny. Jokaisessa maassa on ongelmia, on köyhyyttä ja eriarvoisuutta, eikä sellaista maata olekaan, mikä olisi jotenkin täydellinen.

Hyvinvointi on Suomessa kasvanut sodan jälkeen valtavaa vauhtia, ongelmia on, mutta koko ajan ihmisten elintaso on parantunut.

Ei minusta ole lainkaan vaikeaa äänestää, kaikki puolueet ovat hyviä vaihtoehtoja jollekin, ja demokratia toimii hyvin.

Se on ihiselle luonteenomaista, että aina pitää jostain marista, kai se sitten on terapeuttista, mä en kyllä nää, että tässä nyt oltaisiin johonkin mustaan aukkoon menossa, eteenpäin mennään koko ajan.

Mulle kelpaa kyllä vihreätkin suurimmaksi puolueeksi, ei mun yöunet siitä mene. Jos kansa niin haluaa, niin sitten haluaa.

Juhani Piri

Niin harvoinhan siellä vaan yhtä puoluetta on hääräämässä joten itsellänikin pitää seuraavissa vaaleissa miettiä tarkasti taktikoiden ketä ehdottomasti en voi äänestää ja ketä voin. Miettiä eri hallituskokoonpanoja ja niiden hyvät ja huonot puolet. Se kyllä olisi totalinen katastrofi jos kepu, ps ja kokoomus olisivat vallassa. Siinä ei paljon ympäristöarvoja kunnioitettaisi joka taas saisi omat niskavillat nousemaan pystyyn välittömästi. vihreitä ja ps ei tulla näkemään samassa hallituksessa, se on liene aika varmaa, eikä tarvita edes ennustajan lahjoja moiseen. Voi kun saisi vihreiden ja ps:n parhaat puolet yhdeksi kokonaisuudeksi. Äänestäsin jopa hyvillä mielin.

Käyttäjän hannumononen kuva
Hannu Mononen

"Ainahan sitä toitotetaan että demokratialla valittu."

Demokratia on yhteiskuntajärjestelmänä todella julma. Siinä valtaa käyttämään valitaan aina sellaiset päättäjät, jotka äänestäjät ovat ansainneetkin.

Mikään muu ei ole niin paha virhe kuin väärin äänestäminen.

Toimituksen poiminnat