JPiri

Sipilän avoin kutsu mailman elintasopakolaisille

En tiedä kenen hullun päähänpisto se Sipilän avoin kutsu mailman elintasopakolaisille oikein oli. Jonkun on täytynyt kuiskutella korvaan, että mieti kuinka hyvältä se näyttää kansalaisten silmissä. Näytät varmasti jeesuksesta seuraavalta, kun olet niin hyväntahtoinen ja antelias, ja kuinka mailmalla muut pääministerit ja presidentit ihailisivat sinua aina ja ikänkaikkisesti.


Ei mennyt kyllä ihan nappiin tuo pr-tempaus, mutta jumalattoman kalliiksi se meidän yhteiskunnallemme on tullut. Tästä pr-tempauksesta pitäisi Sipilä ja korvaankuiskuttelija joutua henkilökohtaiseen vastuuseen. Ensimmäisenä voitaisiin aloittaa siitä pääministerin salkusta.

 

Yle uutisoi kuinka mm. Omar Jawadi oli Turkissa ollessaan nähnyt Irakin tv-lähetyksessä sipilän avoimen kutsun. Sama kutsu oli ollut myös Al-Jazeeran verkkosivuilla. Al-Jazeera on erittäin merkittävä uutiskanava arabiankielisillä alueilla.

Avoimen kutsun kuulleena Suomea kohti lähti vyörymään turvapaikkashoppailijoiden tulva-aalto.

 

Ilman kutsua tällä ei olisi ollut tällaista tungosta. Kertoohan sen nyt järkikin, että jos on oikea hätä, niin apu otetaan sieltä mistä sen nopeiten ja lähimpää saa. Suomi on todella kaukana kriisimaista ja Suomen ja kriisimaiden välillä on todella monta turvallista maata, joten täytyy olla hyväuskoinen hölmö jos luulee että tänne tulevat ovat todellisessa hädässä.


Ylen uutisoinnissa Omar kertoo tietävänsä, että monet hänet maanmiehistään tulivat Suomeen pitämään hauskaa. Moni lähti omin päin takaisin kotiin ja osa muualle Eurooppaan kokeilemaan onneaan.

 

Onnea 100 vuotias Suomi typeristä politikoistamme. Kyllä mieltä niin lämmittää kun tietää millä älyllä täkäkin maata johdetaan.https://yle.fi/uutiset/3-9775337

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Käyttäjän vylitalo kuva
Ville Ylitalo

No, Sipilän tyyliin isot lupaukset jäivät kuitenkin vain lupauksiksi. Aika harvalla ihmisellä olisi pokkaa kutsua pakolaiset kotiinsa ja sitten sanoa, että sori siitä, ei se käy, menkää asumaan homeiseen kimppakämppään, mitä edes tulitte tänne.

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Kenen päähänpisto on ryhtyä kutsumaan pakolaisia elintasopakolaisiksi. Pakolaisstatuksen saajat ovat aina sotaa tai henkilökohtaista vainoa paossa ja turvapaikan tarpeessa. Vaikka kuinka pelkäät, että pakolaiset vievät sinulta tuet ja naiset, niin meidän muiden on syytä tehdä oma osamme.

Käyttäjän kosonenjuhapekka kuva
Juha-Pekka Kosonen

Ainoa todiste sotapakolaisuudesta on tähän saakka tulleiden osalta olleet heidän hokemansa Asulym ja muut sepitetyt valheet.

Missä ovat sodassa haavoittuneet sekä naiset ja lapset?

Käypä Börje vahaamassa autojasi välillä, etteivät ruostu kosteassa syyssäässä.

Timo Ala-Harja

Tuota vihreiden iänikuista tosiasioista piittaamatonta jargonia.Totuus on että suurin osa on elintasopakolaisia.Jos olivat henkensä hädässä niin miksi eivät jääneet ensimmäiseen turvalliseen maahan jossa ei olisi tarvinnut pelätä henkensä menettämistä.Kaikki olivat hukanneet paperinsa mutta eivät alypuhelimiaan.Nämä Uimoset eivät hyväksy tosiasioita vaan jatkavat sinisilmäistä jargoniaan miten meidän on syytä tehdä osamme jolla hän tarkoittaaettä veronmaksajien on syytä maksaa koko lysti vaikka velkarahalla että Uimonen saa kiksinsä.

Juhani Piri

#2

Lähde sisäministeriö:

Vuosina 2015–2016 tehdyistä turvapaikkapäätöksistä noin 26 prosenttia on ollut myönteisiä.

Kovasti prosenttiluku näyttää siltä, että kyseessä on turvapaikkaturismista ja elintasopakolaisuudesta. Oikeaa syytä turvapaikkaan ei ole, mutta kun kerta kutsu käy niin tänne vaan. Tämä on tullut maksamaan suomelle TODELLA paljon. Sinunkin on vaikea lukujen valossa inttää vastaan. Tai voithan sinä, mutta se inttäminen kun ei pohjaudu mihinkään.

Käyttäjän PekkaMansala kuva
Pekka Mansala

Piirsin joskus karttapalloon ympyrän. Sen keskipiste oli Somaliassa ja sen kehä meni Hangon kautta. Ilmeni, että on n. 80 maata, jotka ovat lähempänä Somaliaa kuin Suomi on.
Silti tänne tullaan. Miksi ? Koska hätä on niin suuri ?

Jos vaikkapa Kainuun metsässä puu uhkaa kaatua päälle, mihin suomalainen väistää ? Ottaa muutaman askelen sivuun, eikä lähde jonkun muun rahoilla viiden tähden hotelliin Lontooseen selittämään, kuinka vaarallista Suomessa on.

Marko Parkkola

Sipilähän vieritti syyn asiassa vaimolleen. Näin toimii rehti poliitikko.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000987740.html

Timo Ala-Harja

Iljettävää toimintaa Sipilältä.

Käyttäjän Setarkos kuva
Sakari Vainikka

"En tiedä kenen hullun päähänpisto se Sipilän avoin kutsu mailman elintasopakolaisille oikein oli." Eikö se kutsu tullut pian sen jälkeen, kun Sipilä oli ensimmäisen kerran käynyt käskynjaolla Berliinissä? Niin että päättele siitä, kenen hullun päähänpisto se oli.

Juhani Piri

Pelkästään 2014-2015 eurooppaan tuli lähes 2 miljoonaa pakolaista. Kun olemme saaneet kuulla niin he ovat korkeasti koulutettuja ja erittäin valmiina työllistymään.

Mitä jos raapaistaisiin tuo 2 miljoonaa tulokasta kasaan ja sijoittaisimme heidät takaisin Syyriaan, Afganistaniin ja Iraniin täysin uusille alueille.

Saataisiin aikaan melkoisia metropoleja joissa jälleenrakentaminen työllistäisi ihmisiä eikä pakolaisuuden aiheuttama aivovuotokaan aiheuttaisi haittaa ko maille. Näissä metropoleissa olisi kovia työmiehiä, kova työllisyysaste ja kaikkia auttava ilmapiiri. Ovathan he lähteneet pakoon vainoa, sortoa, sotia yms. Näillä uusilla alueilla ei sellaista esiintyisi.

Eurooppa voisi auttaa rahan ja/tai materialin kanssa jälleenrakennushankkeita. Jos tarvitaan rakennusinsinöörejä, opettajia, sairaanhoitajia yms yms yms, niin voimme tarjota niitäkin, vaikka tuossa määrässä ihmisiä luulisi niitäkin olevan vino pino. Inhimillinen ratkaisu ja win-win tilanne kaikille.

Toimituksen poiminnat