Kristinuskoon kääntymistä käytetään hyväksi turvapaikan haussa.

Seura uutisoi, että maahanmuuttovirastolla on tällä hetkellä noin 700 tapausta tutkittavana, joissa turvapaikanhakija on kääntynyt kristinuskoon saatuaan kielteisen turvapaikkapäätöksen. Tapaukset ovat pakko tutkia koska ulkomaalaislaki ja YK:n pakolaissopimus näin edellyttävät.

Maahanmuuttoviraston uskontoasiantuntija Anu Karppi toteaa myös, että esimerkiksi Irakissa puhutaan paljon kääntymisestä turvapaikkaprosessin aikana. Irakissa siis tiedetään, että sellaista tehdään ihan täysin tarkoituksella vain edistämään omaa lupa-asiaa.

 

Kirkkohan tietenkin ottaa kaikki uudet maksavat jäsenet seurakuntaan ilomielin vaikka näkisivätkin, etteivät monet turvapaikanhakijat ole edes tosissaan kääntymisensä kanssa.

Näin sitä suomalaista veronmaksajaa taas laskutetaan iloisesti ja kirkkoakin pissataan lahjakkaasti silmään.

Juuri iltalehdessä oli juttua että pelkkä VOK bisnes toi ylimääräisen 200 miljoonan euron laskun, mitä alunperin oli suunniteltu. Pelkän vokkibisnekseen ansiosta SPR tienasi siis lähemmäs puolimiljardia euroa. Kyllä on ihanan halpaa.

Mitähän kaikkea tuollaisilla summilla olisi saatu aikaan pakolaisleireillä ja jälleenrakennushankkeissa. Tässähän ei siis ole muita rahavarantoja mitä turvapaikkavyöry on aiheuttanut veronmaksajille. Ainoastaan vokkibisneksen lasku.

 

https://seura.fi/asiat/ajankohtaista/mista-tietaa-onko-turvapaikanhakijan-kristinuskoon-kaantyminen-aitoa-maahanmuuttovirasto-tutkii-satoja-tapauksia/?shared=1760989-34945020-500

 

http://www.iltalehti.fi/tv-ja-leffat/201710272200491398_tw.shtml

JPiri
Sitoutumaton

Piri.J #at# yahoo.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu