JPiri

Kristinuskoon kääntymistä käytetään hyväksi turvapaikan haussa.

Seura uutisoi, että maahanmuuttovirastolla on tällä hetkellä noin 700 tapausta tutkittavana, joissa turvapaikanhakija on kääntynyt kristinuskoon saatuaan kielteisen turvapaikkapäätöksen. Tapaukset ovat pakko tutkia koska ulkomaalaislaki ja YK:n pakolaissopimus näin edellyttävät.


Maahanmuuttoviraston uskontoasiantuntija Anu Karppi toteaa myös, että esimerkiksi Irakissa puhutaan paljon kääntymisestä turvapaikkaprosessin aikana. Irakissa siis tiedetään, että sellaista tehdään ihan täysin tarkoituksella vain edistämään omaa lupa-asiaa.

 

Kirkkohan tietenkin ottaa kaikki uudet maksavat jäsenet seurakuntaan ilomielin vaikka näkisivätkin, etteivät monet turvapaikanhakijat ole edes tosissaan kääntymisensä kanssa.

Näin sitä suomalaista veronmaksajaa taas laskutetaan iloisesti ja kirkkoakin pissataan lahjakkaasti silmään.

Juuri iltalehdessä oli juttua että pelkkä VOK bisnes toi ylimääräisen 200 miljoonan euron laskun, mitä alunperin oli suunniteltu. Pelkän vokkibisnekseen ansiosta SPR tienasi siis lähemmäs puolimiljardia euroa. Kyllä on ihanan halpaa.

Mitähän kaikkea tuollaisilla summilla olisi saatu aikaan pakolaisleireillä ja jälleenrakennushankkeissa. Tässähän ei siis ole muita rahavarantoja mitä turvapaikkavyöry on aiheuttanut veronmaksajille. Ainoastaan vokkibisneksen lasku.

 

https://seura.fi/asiat/ajankohtaista/mista-tietaa-onko-turvapaikanhakijan-kristinuskoon-kaantyminen-aitoa-maahanmuuttovirasto-tutkii-satoja-tapauksia/?shared=1760989-34945020-500

 

http://www.iltalehti.fi/tv-ja-leffat/201710272200491398_tw.shtml

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (14 kommenttia)

Juha Hämäläinen

Kristinuskoon kääntyminen on merkki tulijan sopeutumisesta Suomeen ja yhteiskuntaamme. Siinä samalla hän luopuu halusta väkivaltaan, naisten alistamiseen ja moneen asiaan, jotka Suomessa rikollisia tai moraalittomia tekoja, mutta mamun kotimaassa kenties ok.

Joten mitään arveluttavaa en kääntymisissä näe. On sitten eri asia kuinka aitoja nämä kääntymiset ovat.

Juhani Piri
Käyttäjän JukkaLaulajainen kuva
Jukka Laulajainen

Kyseiset käännynnäiset ottavat kyllä kovan henkilökohtaisen riskin tuntien islamin uskon asennoitumisen käännynnäisiä kohtaan. Siitä heille hatunnosto.

Juhani Piri

Mistähän asiakirjoista tämä sitten käy ilmi että on kristinuskoinen kun palaa kotimaahansa? Eihän tuollaista pientä kokeilua tarvitse kellekkään kertoa.

Käyttäjän JukkaLaulajainen kuva
Jukka Laulajainen

sosiaalinen media, muut pakolaiset yms?

Juhani Piri Vastaus kommenttiin #13

Et tiedä koska lauseen lopussa on kysymysmerkki? Aika hataralta tuntuu perustelu.

Kaj Granlund

Jos muslimi on tullut Suomeen islamin lähettiläänä, Allah antaa teon anteeksi. Kuolemantuomio tulee vain, jos hän tekee sen sydämessään.

Tuo on varsin helppoa testata. Sharia sisältää suuren joukon erilaisia asioita, joita muslimi ei saa tehdä. Miten olisi esimerkiksi siirtyminen possudiettiin?

Juhani Piri

Nyt Yle tv1 MOT Punaisen ristin pohjaton lipas

Juhani Piri

Kyllä vaan spr:llä on sitten härskiä sakkia ja maahanmuuttovirastossa täysin toistaitoisia tolloja (virkamiehiä). Hyi hitto kun syletti kattoa toi ylen ohjelma. Tarvis monon heilua melkoisen ahkerasti.

https://areena.yle.fi/1-3849208

Käyttäjän NikoKaistakorpi kuva
Niko Kaistakorpi

Mä en juuri ota kantaa näihin maahanmuutto yms asioihin, kun otan kantaa moneen asiaan, jonka tunnen paremmin ja aika ei riitä tutustumaan tähän kunnolla. Ja kuten tiedät, niin koitan katsoa taustatiedot ja perustella asiat.

Liittyen SPR:n ja valtion toimintaan tuli kuitenkin mieleen muutamia asioita. SPR kuulunee näihin yleishyödyllisiin toimijoihin, jotka eivät juuri maksa veroja. Tutkimatta juurikaan sen toimintaa luulen kuìtenkin sen varojen pääosin menevän oikeisiin kohteisiin. Tämä toki pitäisi varmistaa.

Jos ajatellaan laajemmin näitä toimijoita, niin tuntuu että Suomessa on näitä yleishyödyllisiä toimijoita paljon ja koska niillä ei ole ikäänkuin omistajaa, niin ne päättävät itse mm johdon ja hallituksen palkkioista, jotka voivat olla kohtuuttomia. Jos ajattelee vaikka julkisuudessa olleita Bensowin lastenkotisäätiötä ja Nuorisosäätiötä, niin itse en tiedä montaa kuvottavampaa asiaa kuin kupata rahaa hädässä olevilta ja lapsilta sekä nuorilta.

Näiden säätiöiden johdon palkat ja palkkiot pitäisi olla julkisia sekä väärinkäytösten rangaistusten kovennettuja.

Mitå taas tulee valtionhallinnon toimintaan, niin kiireellä voi toki perustella osan, mutta kyllä sen reagointikyky ja -nopeus vaikuttaa olleen heikko ja näkyy kuinka käytetään jonkun muun rahaa eikä esim yrityksen. Kiinteistöjä on tarjottu ylihintaan vastaanottokeskuksiksi ja läpi menee. Valtio on usein huono ostaja ja kiireessä näemmä surkea. Toisaalta hemmetin isoja summia ovat vastineet kiineistöjä omistavat firmatkin ja siten hyötyneet kriidistä kyseenalaisella tavalla. Moni kiinteistöistämon vielä syrjässä eikä niitä olisi saatu vuokrattua muuhun käyttöön - siinä mielessä valtio ostajana on ollut idiootti.

Marko Parkkola

Miksi kristittynä oleminen olisi muka turvapaikkaperuste, jos lähtömaassa vaikuttaa rauhallisena ja suvaitsevaisena tunnettu islam. En nyt ymmärrä yhtään!

Käyttäjän NikoKaistakorpi kuva
Niko Kaistakorpi

Tunnut Parkkola kovasti tuntevan uskontoja ja niiden asioita.

Sen vuoksi sähän voisit Marko Parkkola Mjölnir-lempinimeä käyttävänä itse kertoa, miksi katsot oikeudeksesi käyttää sitä. Skandinaavisessa mytologiassa Mjölnir on Thorin vasara ja jumalien pelätyin ase, jolla tapetaan aasajumalten yliherruuden vastustajia.

Uskontoa harjoitetaan edelleen ja mm Islannissa on noin 3000 tämän aasainuskon harjoittajaa. "Islantilaisen Ásatrúarfélagiðin johtajan Hilmar Örn Hilmarssonin mukaan Islannin aasainuskoisten yhteisö kannattaa suvaitsevaisuutta, ja se on esimerkiksi vihkinyt ihmisiä homoavioliittoihin jo kauan. Hänen mukaansa rasisteja on muunmaalaisten uuspakanaliikkeiden jäsenissä, ja islantilaiset ovat siksi katkaisseet heihin yhteydet.", kertoo Wikipedia.

Joten pitäisikö sun mennä Islantiin ja kertoa heille juuri sinun olevan heidän jumalansa pelätyin ase? Kenties he ylistäisivät sinua tai sitten ei? Käyhän kokeilemassa.

Marko Parkkola

Suosittelen sinullekin hakemaan apua noihin harhoihin.

Toimituksen poiminnat