JPiri

Trump on bitch - sanoo Eminem

Eminem jota pidin äärimmäisen älykkäänä ihmisenä, räppäsi freestylellä trumpia vastaan  ja kehui samalla obamaa. Huhhuijakkaa mitä älykkyyden tuhlausta. Sanojensa tehostuskeksi Eminem sanoi jos olette trumpin puolella niin piirrän tähän viivan. Joko olette vastaan taikka puolellani. Teille jotka olette vastaan sanon FUCK YOU!

Tämä jos mikä on vihapuhetta ja kansanTYHMIÄ vastaan yllyttämistä. Mutta eipäs olekkaan koska räppäri on valkoihoinen heteromies joka puhuu rasismista ja on kova julkkis.. Hänelle annetaan vapaus haukkua ihmisiä ja olla vihainen. Twitteriin ilmestyi hyvin nopeasti eminemin räppiä kannustavia twiittejä eri julkisuuden henkilöiltä. 

Nämä henkilöt oli elen degeneressiä lukuunottamatta mustia. Juuri tälaiset ulostulot ja kannustusjoukot luovat sitä eriarvoisuutta. 

Suomessa monet politikot ja julkkikset ovat avoimesti rasismia vastaan ja kaikki on rasismia jos olet et ole samaa mieltä. Sinut tullaan potkimaan kaveripiiristä ulos koska et jaa kansainvälistymistä ja et ymmärrä muiden ahdinkoa. Nämä samat ihmiset eivät ymmärrä rahan arvoa tai mistä se raha otetaan. Vaaditaan lisää ja mahdottomia ja opetetaan maahan tulleillekkin mistä rahaa saa helpoiten tekemättä mitään.

Minusta on älyllisesti epärehellistä ja jopa loukkaavaa kasvattaa lapsia tähän nykyiseen kaikesta loukkaantujien kulttuuriin. Ei anna kovin hyvää kuvaa tai lähtökohtia lapsille kouluttautua ammattiin kun tietää että suurin osa verorahoista meneekin sitten muualle kun mihin niiden tarkoitus olisi mennä. Eipä tarvi ihmetellä miksi suomalaiset eivät synnytä kun koneet koska on muita asioita huolehdittavana.

 

Meinaspa unohtua.. Tässä se eminemin vapaalla tyylillä vedetty räppi

https://

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (13 kommenttia)

Pekka Iiskonmaki

Ja Nero poltti Rooman katsoen paloa.

Sitä ennen Nero oli kieltänyt glaaattorit. Nero korvasi ne runo ja -lauluesityksillä.

Käyttäjän eirikr kuva
Antti Ukkonen

Eminem on haukkunut kyllä sellaisen listan ihmisiä, että onko tämä lisäys edes ihme?

Juhani Piri

Luultavasti uuden levyn julkkari tempaus... Luulis että eminen olis kasvanut ja ikää miehellä kuitenkin on, ettei nyt ihan harkitsemattomasti joka juttuun lähdetä. En ole taas varma et oliko harkittu vai harkitsematon, mutta ison kolon imagoon taisi tehdä. Eminemin sanoitukset on yleensä erittäin älykkäitä joten voisi olettaa että miehen iq on kohdillaan. mutta tuollaista soopaa suoltaessa tuntuu että se iq ei kauheasti auta vaikka sitä olis muillekkin jakaa. Eminem siis pitää fanejaan yhtä tyhminä kun keskusta kansalaisia.

Juhani Piri

Huvittavaa on myös se että ihmiset ketä eminem on suututtanut, fanittavat nyt häntä koska tämä trump räppi... Kuinka typeriä ihmiset voikaan olla

Käyttäjän Luakso kuva
Anton Laakso

Mutta etkös nyt itsekin ihan vastaavasti muuttanut mielipiteesi Eminemistä tämän Trump räpin perusteella?

Juhani Piri Vastaus kommenttiin #7

Muutin, koska tuolla reperttuaarilla millä mies sylkee sanoja ei voi ihan tyhmällä päällä mokomaa harjoittaa. Nyt kun sekaannutaan politiikkaan ja autojen päällä istuu pelkästään tummia ihmisiä niin voi vaan miettiä että mikäs helvetti on mennyt älykkääseen ihmiseen että alkaa politikoimaan tuolla tavalla.

Pekka Iiskonmaki

#3
Mustamaalaus alkaa jo ällöttää.

Koitetaan hoitaa seuraavan sadan vuoden aikana sote maaliin ja A-olut kauppohin.

Mennään sitten mustamaalaamaan muita.

Juhani Piri

mitäs jos hoidettais omat asiamme ensin maaliin ja ällötyttäis sitten sen jälkeen mitä mailmassa tapahtuu. Siinä onkin sitten tekemistä ihan yhdelle ihmisiälle tarpeeksi, ei kannata ottaa ennakkoa ällötyksissä.

Käyttäjän kraavi95 kuva
Keijo Räävi

Ironista että Trump diggaa Eminemia.

Juhani Piri

En tunne trunppia, mutta luultavasti tykkää edelleen musiikista. Jää vaan viivan toiselle puolelle ja sanoo saman mitä eminem.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Trumpin tiedän uutisista mutta kuka on tämä Emi Niemi , onko Vain elämää- sarjassa mukana ?

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

Mietin vain sitä miten media ynm. Olisi käyttäytynyt jos eminem olisi räpännyt Trumpin puolesta ja Obamaa vastaan? En osaa edes kuvitella sitä pyöremyrskyä mihin hän olisi joutunut..

Marko Parkkola

Joskus musiikki oli kapinallista ja rohkeaa. Nykyään se on konformatiivista ja banaalia. Onneksi on poikkeuksia kuten metallipuolella Testament ja Kreator.

See the flames on the river, terrorism sealed our fate
Praying hands of a killer reciting a sermon of hate
Will you please reconsider, is this our judgement day?
Time to stand and deliver when evil flies our way
Flies our way

Toimituksen poiminnat