Mielensäpahoittajien ja uhriutujien planeetta. RASISTI

Niinhän siinä sitten taas kävi. "Rasistinen" mainos dovelta, ja mailman uhriutujat ja mielensäpahoittajat pyörtyy kauhusta. Facebookin ja mailman lehdistsön on saanut sekaisin doven mainoskampania, missä ensin ruskean paidan riisuu tummaihoinen nainen jonka alta paljastuu valkoihoinen nainen valkoisessa paidassa. 

Tätä nyt kauhistellaan kuinka se antaa kuvan että tumma nainen on likainen ja mainos on rasistinen. Kaikenmailman mielensäpahoittajat ja uhriutujat huutaa kuorossa RASISTI, RASISTI RASISTIIII!!! Dove poisti mainoksen ja pahoitteli rasitista mainostaan.

Mutta hetkinen kyseisessä GIF kuvassa oli myös kolmas henkilö, nimittäin kun valkoinen nainen riisuu paitansa, niin alta paljastuu aasialainen nainen. Ylistääkö doce siis aasialaista ylivaltaa vai jäikö tässä minulta jokin pointti nyt huomaamatta? 

Ei minulta jäänyt pointteja huomaamatta, mutta monelta rasismista sekaisin olevalta kylläkin. Eiköhän mainoksen tarkoituksena ollut se, että ko tuote käy kaikille ihotyypeille.

Taas yksi hyvä esimerkki kun ihmiset ovat sekaisin rasismista ja uhriutuvat, niin kaikkien pitää kävellä munankuorilla varoen ettei vaan ketään loukattaisi, vaikka ei edes loukkaamiseksi jotain tarkoittaisikaan.

Kuinka vaarallista on antaa valtaa tällaiselle uhriutuvalle ja syyttelevälle käytökselle. Erittäin vaarallista ja typerää.

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201710092200447389_ul.shtml

https://

JPiri
Sitoutumaton

Piri.J #at# yahoo.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu