JPiri

Usko poliisiin hiipuu uskomatonta vauhtia

Olen katsellut youtubesta satoja ja satoja videoita suomen poliisin käytöksestä suomalaisia kohtaan. Olen huomannut tietyiltä poliiseilta totaalisia ylilyöntejä kerta toisensa jälkeen.

Minut on opetettu siihen että poliisi on oikeudenmukainen ja ystävä. Samaa oppia annan lapsilleni.

Alan pikkuhiljaa katumaan päätöstäni, opettaa lapsilleni luottamaan virkavaltaan. Poliisin toiminta näyttää olevan täysin mielivaltaista. Ilmeisesti mielivaltainen toiminta johtuu joidenkin osalta silkasta tyhmyydestä tai sitten ylemmältä taholta tulleista mielivaltaisista käskyistä tai pelkästä asenteesta. 

Jos olisin poliisi, niin en voisi toteuttaa mielivaltaisia käskyjä jotka eivät olisi laillisesti oikein eikä edes moraalisesti oikein. Olisin siis erittäin huono poliisi, vaikka sotilaspoliisi olenkin. 

Toivon paljon voimia omilla aivoilla ajatteleville poliiseille. Toivon myös että poliisissa ja poliisijohdossa kävisi pienoiset yt neuvottelut (tätähän ei tapahdu ellei eduskunnassa tapahdu totaalinen myllerrys). Ei tämä homma näin voi mennä että mielivaltaisesti, ilman lakiin perustuvaa syytä napataan kaveri kadulta joka ei ole vaaraksi kenellekkään eikä ole tehnyt mitään väärää.

Tämän pidätyksen johdosta napsuu rahallista maksua koska sellainen on laki, vaikka poliisia tuossa olisi pitänyt sakottaa.

Tässäpä sitten eräs viimmeaikoina (tänään) katsomani video mitä katsoin suu auki ja usko virkavallan toimintaan hiipuu.

https://

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (19 kommenttia)

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen

Ensin pyritään aiheuttamassa häiriöitä, ja kun poliisi heittää pois, heittäydytään marttyyreiksi.

Olen pyrkinyt välttämään termiä valkoinen roskasakki, mutta eihän siltä oikeasti voi välttyä.

https://www.youtube.com/watch?v=vw0IdngG6Ps

Minä olen syntyperäinen, valkoihoinen ja aidosti vaalea suomalaisnainen, enkä koskaan huolisi näitä saatanan pellejä suojelijakseni, saati sitten puolisokseni tai lasteni siittäjäksi.

Juhani Piri

Käsittääkseni tämä kyseinen maijaan heitetty henkilö ei ole tässä jakamallasi videolla vaan aivan toiset henkilöt. Jos jotkin henkilöt käyttäytyvät typerästi kuulumassasi järjestössä niin pitäisikö sinun siitä kärsiä. Ei mielestäni. Mielestäni sinun pitäisi paheksua typerää käytöstä. Se kai pitäisi kuulua normaaleihin käytöstapoihin.

Aivan saman ihmettelyn olisi luonut tilanne oli sitten kyseessä suvakki, anarkisti, sininen tai punainen. Eihän noin voi yksinkertaisesti toimia poliisin osalta. Kyllä mä ymmärrän että änkyrät voi ja pitääkin heittää maijaan, mutta ko henkilö ei taida olla lähelläkään mitään änkyrää.

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen

Ja miten pitkään nämä henkilöt olivat änkyröineet ennenkuin tuo tilanne syntyi?

Tietääkseni Suomi Ensin-väki ei ole sanoutunut irti noita känniääliöistä, joten eiköhän laiteta liikkeen piikkiin. Varsinkun kun kuvaaja ja julkaisija kuuluvat samaan sakkiin.

Juhani Piri Vastaus kommenttiin #3

Kannattaisi varmaan lukaista eräs oma blogisi uudemman kerran "Minun luonnonmoraalini" ja miettiä sanomisiasi uudemman kerran. Et voi niputtaa yhtä ihmistä joka kuuluu johonkin ryhmittymään (vai kuuluuko?) jonka jotku jäsenet ovat tehneet typeryyksiä. Ei tämä yksi ihminen voi olla vastuussa muiden teoista.

Olet kai kuullut myös termistä hyödyllinen hölmö? Oletko itse sellainen vai onko tämä maijaan laitettu sellainen vai kenties olenko minä sellainen?

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen Vastaus kommenttiin #4

En tietenkään laita kaikkia ihmisiä samaan sakkiin ilman perusteita. Suomi Ensin-sakki kuitenkin todistaa jatkuvasti olevansa samaa rupuväkeä, joten tuon sakin kohdalla uskallan käyttä termiä valkoinen roskaväki. Netti on näitä videoita vääränään, joten katso sieltä.

Juhani Piri Vastaus kommenttiin #5

Olen katsonut ja onneksi osaan käyttää omia aivojani paheksuakseni typerää käytöstä ja myös kannustaakseni oikeaa käytöstä.

Et uskoisi kuinka paljon meillä olisi samankaltaisia ajatuksia jos sattumalta tavattaisiin ja juteltaisiin.

Huomaan että äärimmäinen vihasi tiettyä ryhmittymää kohtaan estää järjellisen ajattelukykysi aika totaalisesti.

Itse pyrin välttämään tunteenryöpsähdyksiä ja koetan hakea jokaisesta ryhmittymästä sitä järkevää sanomaa, koska niitä on ihan jokaisella. Ne vaan pitää osata kuunnella ja ymmärtää. Se että sulkee silmänsä ja korvansa ympärillä tapahtuvista asioista ja sulkeutuu omaan kuplaansa ei kyllä omaa ymmärrystä tästä mailmasta laajenna yhtään.

Kyllä minäkin välillä kärkkäästi sanon tietyille henkilöille. Johtuu valitettavasti siitä, että on alkanut jo tiettyjä henkilöitä kohtaan loppua ymmärrys. Mutta en tuomitse silti ryhmittymää johon henkilö kuuluu ja olen myös valmis ko henkilöiden kanssa aina keskustelemaan uudestaan ja uudestaan vaikka tietäisin että juttu ei mihinkään johtaisi. Joskus se sokea kananenkin sen jyvänsä löytää.

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen Vastaus kommenttiin #6

Minä en hyväksy nykyistä maahanmuuttopolitiikkaa. Olen vakaasti sitä mieltä, että henkilöt, jotka eivät saa oleskelulupaa pitäisi poistaa maasta.

Toisaalta olen sitä mieltä, että etenkin Afganistanin kohdalla pitäisi tarkistaa sääntöjä uudelleen.

Lisäksi olen sitä mieltä, että kiintiöpakolaisten määrää tulisi kasvattaa, mutta pakolaiset valita kriisialueilla ja taata heille turvallinen matka eurooppaan.

Pohjois-Afrikkaan tulisi perustaa piste, jossa voisi hakea turvapaikkaa sekä EU:n ylläpitämiä pakolaisleirejä.

Suomi Ensin-väkeä en kuitenkaan huoli itseäni edustamaan millään tavalla.

Juhani Piri Vastaus kommenttiin #7

Noniin siinähän tulikin sitten liuta jo asioita missä olemme samaa mieltä paitsi afganistan ja pohjois-afrikan kohdalla. Jostain blogistani (muistaakseni paristakin) ratkaisuehdotukset miten pitäisi tehdä ja toimia.

Tuosta edustuksesta kohdallasi, en ota kantaa millään tavalla. Se on mielipiteesi enkä siitä koita sinua edes puhua yli. En itse kuulu SE ryhmään, en lue hommafoorumia enkä ole muutenkaan tekemisissä minkään ryhmittymien kanssa.

Olen lähinnä ulkopuolinen tarkkailija joka ei hyväksy typeryyttä niin eduskunna, virkavallan tai yksilöiden puolelta. Oli typeryys sitten tyhmät päätökset, epäoikeudenmukaisuus, väkivalta tai muuta sellaista.

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen Vastaus kommenttiin #8

Suomi Ensin-ryhmään olen tutustunut ainoastaan nettivideoiden kautta. Tuota sakkia en voi kunnioittaa millään tasolla.

Ja jos kyse on ääri-isänmaallisesta ryhmästä, miksi ihmeessä pomoksi hyväksytään Marco de Witt? Eikö suomalainen pomo olisi ollut parempi ja uskottavampi?

Juhani Piri Vastaus kommenttiin #9

Näin minäkin olen tehnyt ja olen huomannut että siellä on asiallisia henkilöitä kun myös ihan täysiä huru-ukkoja. Arvostaan näitä asiallisia henkilöitä ja heidän sanomaansa. Usein he osaavat olla tilanteessa kun tilanteessa asiallisia ja ymmärtäväisiä. Olet varmaan huomannut että heitäkin kohtaan käyttäydytään välillä aika lapsellisesti ohikulkijoiden osalta. Provosointi on välillä kyllä melkoista.

Marcon paasaaminen on lähinnä huvittavaa viihdettä, mutta on sielläkin myös ihan asiallisia pointteja kun saa verenpaineensa laskettua sopivalle tasolle ja lopettaa sen tietyistä asioista paasaamisen. Kuten sanoin, välillä se sokeakin kana sen jyvän löytää.

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen

Sain varoituksen tästä kommentistani nro.1. Mikähän tuossa oli niin asiatonta?

Juhani Piri

Jaa-a. Varmaan joku ilmiantoi, mutta hyväksyin sen takaisin kommentointiketjuun, ettei ketju näyttäisi typerältä.

Luultavasti tuo video on jossain herättänyt närkästystä.

Käyttäjän AleksiParkkinen kuva
Aleksi Parkkinen

Jopa Suomen poliisissa on paljon ääliöitä vaikka koulutus onkin poliisiksi korkealaatuista. Useimmiten mitä olen tapauksiin törmännyt on kyseessä ollut poliisi, joka on tehnyt pari juoppokuskausta liikaa ja purkaa turhautumistaan niihin jotka eivät sitä ansaitse.

Minusta poliisiin voi luottaa mutta ei sinisilmäisesti. Poliisihallitus ja sisäministeriö taaseen voisivat upota suohon.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Itsekin olen ihmetellyt jotain samansuuntaista. Osatekijänä lienee ns. "vaihtoehtomedian" parjaustyyli, mutta kyllähän tässä nyt on myös ollut vihapuhepoliisien(?) viserryskamampanjaa terroristien puolustamiseksi, joka on uskottavuutta syönyt. Jälkimmäisen hyvänä tarkoituksena voisi olla kerätä henkilörekisteriä keräämättä henkilörekisteriä, koska se olisi kerätty visertimeen eikä poliisin palvelimelle.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Kyllä se luottamus palaa kun tulet pois sieltä youtubesta. Tube on tehty sen takia että jokainen kynnelle kykenevä pellervo voi laittaa sinne mitä tahansa shittiä toisten pellervojen kauhisteltavaksi. Tube ei ole totuus muiden kuin hölmöjen silmissä.

Juhani Piri

Se on hölmö joka ei osaa katsoa asioita kriittisellä silmällä. Tube opettaa paljon asioita ja sieltä löytyy järjettömän paljon hyviä juttuja. Minäkin olen esimerkiksi autoani korjannut ja etsinyt vikoja monilla youtuben ohjeilla.

Jos heti laittaa kädet silmille ja korville koska pellervot voi laittaa mitä vain, ollaan kyllä kaukana mailman menon ymmärtämisestä. Siinä sulkeudutaan omaan kuplaansa ja sitten ollaan pulassa.

Käyttäjän JuhaniVehmaskangas kuva
Juhani Vehmaskangas

Joskus aikoinaan itsekin luotin niin poliisiin kuin oikeuslaitokseen. Yhäkin olen sitä mieltä, että poliisi ja oikeuslaitos yleensä toimivat oikein - juuri kuten kuuluukin. Mutta sitten on myös toisenlaisia tapauksia.

Nykyisin en siksi automaattisesti luota sen paremmin poliisiin kuin oikeuslaitokseenkaan. Mediaan vielä vähemmän. Se, että luottamukseni ei ole "automaattista" johtuu siitä mitä itse olen kokenut ja nähnyt. Kuulopuheiden tai kirjoitusten perusteella en mitään lähde päättelemään.

Juhani Piri

Olen nähnyt tämän videolla näkyvän poliisin ennenkin tekevän aivan mielivaltaisia tekoja. Onkohan kaverin oikea paikka olla tuolla kaduilla. Ehkä hänelle parempi paikka olisi olla jossain kirjurin hommissa.

Käyttäjän TaskinenMika kuva
Taskinen Mika

Jos et kannata globalisaatiota olet vihollinen, kenen sitä et pysty sanomaan. Globalisaatio on oikeastaan pelkkä myytti, siksi siihen on niin helpo vedota asiassa kun asiassa.

Toimituksen poiminnat