JPiri

Suomalaiset terroriuhan alla – Supo ja rekkaliikenne

Supo on varoittanut raskaan liikenteen yrityksiä valppauteen ja varovaisuuteen koska ”uhkatilanne on kohonnut”

Iltalehti uutisoi rekkojen lisääntyneestä kuvaamisesta. Kuvaamista tapahtuu uutisoinnin mukaan erityisesti Haminan ja Kotkan alueella.

Rekkojen valokuvaaminenhan ei sinäänsä ole sen kummallisempaa kun lentokoneiden tai junienkaan, mutta asiasta tekee erityisen mielenkiintoisen supon antama varoitus kohonneesta uhkatilanteesta.

Koska olemme Suomessa niin tapoihin kuuluu ettei virkavalta kommentoi asioita millään tasolla. Koska eihän kansalla tarvitse mitään mistään tietää. Ties vaikka tyhmät suomalaiset vaan alkaisivat linnoittautumaan koteihinsa ja varastoimaan lavoittain hernekeittoa ja hapansilakkaa mailmanlopun edessä.

Kyseessä täytyy olla selvästi kohonnut terroriuhka, koska ei SUPO tavalliseen raskaanliikenteen valokuvaamiseen muuten puuttuisi millään tavalla. Jos olisin kova mies pelailemaan uhkapelejä, niin voisin vaikka lyödä rahasta vetoa asian tiimoilta, mutta kun en ole niin tyydyn vain spekuloimaan tätä ilmiselvältä näyttävää asiaa.

 

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201709212200410021_u0.shtml

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201709212200410135_u0.shtml

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

Mihin luulette säiliöautojen kuvaamistapauksen mahdollisesti linkittyvän? Rekkabongausharrastajien puuhailut on tietty vaihtoehto nro 1. Nro 2 jne. voisi olla mikä tahansa muu... ja nro 9 sitten kv.terrorismi, ja nro 11 ehkä... sshhhh... niin: Se saattaa kai liittyä myös Zapad-sotaharjoituksiin ja niiden yhteydessä kartoitettavaan huoltovarmuuteemme ja liikenneturvallisuuteemme liittyvään otolliseen pienten vihreiden desanttidosenttipartisaanien sabotaasikohdepotentiaaliin...

Kuka (vakavastiotettava taho) on sanonut, että itänaapurin maanryöstöruokahalu olisi tyydytetty tai hiipumaan päin? Ei sitä ainakaan kirkossa ole tai muussa pyhätössä kuulutettu, paitsi ehkä jossain ääriradikalisoituneesa moskovanpatriarkaatin saarnakopperossa.

P.S. Oliver Stonen Putin-dokumentissa Suomi esitetään osana Neuvostoliittoa
http://rescordis.puheenvuoro.uusisuomi.fi/243208-o...

Juhani Piri

Kun kehotetaan pitämään ovia lukossa niin ei oikein ole muuta mahdollisuutta kuin terrorismin uhka... Reggabongauksestakaan tuskin kyse koska supo varoittaa kohonneesta uhasta... Pieniin vihreisiin miehiin tämä tuskin liittyy yhtään mitenkään.

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

"Pieniin vihreisiin miehiin tämä tuskin liittyy yhtään mitenkään."

- Mistäs tuo noin vahva arvio, melkein tiedonkuuloinen tulee? Siis miksei voisi olla putinistiarmeijan yhteistyöverkoston touhuja tai ihan suoraan Zapad-organisaationkin etäpesäkkeiden?

Juhani Piri Vastaus kommenttiin #3

Sanotaanko näin, että siitä tulisi hyvin nopeasti kansainvälinen selkkaus joten lasken tuon vaihtoehdon äärimmäisen epätodennäköiseksi. Lisäksi kun laskee supon ohjeistuksen ja sanavalinnan "kohonnut uhka" niin en näe millään muotoa mahdolliseksi että kyse on vihreistä ukkeleista tai edes etäpesäkkeistä.

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Tuo Putinin organisaatio on tehnyt myös massiivisia terrori-iskuja omaa kansaansa kohtaan voidakseen ottaa siitä niskalenkin. Itärajan lähistöllä tapahtuvan liikehdinnän syitä spekuloidessa kannattaa ehdottomasti tähyillä ensin lähimmän idän suuntaan. Kannattaisi sinunkin keskittyä tiirailemaan kylillä nuoria misuja. Paljon antoisampaa kuin pelätä himassa kuvitteellista terroristia.

Juhani Piri Vastaus kommenttiin #5

Montako terrori-iskua ko organisaatio on tehnyt suomalaisia kohtaan. Niimpä.
Sinun ei tarvitse huolehtia minun misujen tiirailustani.

Tuohon viimmeiseen lausahdukseen en viitsi edes sanoa mitään, koska mielestäni se ei edes ansaitse huomiota edes tämän verran että edes kirjoitan, etten viitsi sanoa mitään.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Nämä pienten vihreiden venäläisten näkijät tarvitsisivat jonkinlaista lääkitystä paranoijaansa.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Missä on valokuvat niistä rekkakuvaajista? Onko edes otettu?

Kaapattu rekkahan on monella tapaa vaarallinen työkalu terroristille. Riittää jo, jos saa sen linkkuun molemmat kaistat tukkien kaiteiden kohdalla. Jos on kuvattu vain polttoainerekkoja ja tarkoitus on iskeä, em. linkku ei ole tod. näk. se ykköstavoite.

Toimituksen poiminnat