JPiri

Turvapaikanhakijoille opetetaan täysin vääriä tapoja

Stop deportations, refugees hospitality club finland, anariksiti yms tahot antavat turvapaikanhakijoille toimillaan ja kannustuksellaan sellainen kuvan, että turvapaikanhakijat olisivat voittamattomia koska poliisi kipittää kiltisti käskyjen mukaan suomalaisten ajatuksia ja puhetta hillitsemään. Takkutukat ja maailman halaajat opettavat, että kaikkeen pitää aina sanoa  että "tämä on rasismia" ja kaikkea pitää vaatia eikä virallisia päätöksiä tarvitse noudattaa.

 

Turvapaikanhakijat oppivat siis siihen että heillä on oikeus vaatia kaikkea, heidän pitää syyttää kaikkea rasismista, virkavaltaa ei pidä kunnioittaa (koska se on rasismia jos poliisi tekee tai sanoo jotain heille) ja kaiken tämän lisäksi heillä on oikeus saada asunnot, ruuat ja rahat tekemättä yhtään mitään.

 

Poliisi perustama vihapuheyksikkö jahtaa suomalaista vihapuhetta silmät kiiluen joka myös antaa turvapaikanhakijoille kuvan, että heistä tai heidän tuomista ongelmista ei saa puhua mitään.

 

Virkavallan, kansanedustajien, median yms tahojen tuottama kivapuhe, on pessyt monen ihmisen aivosolut luulemaan, että turvapaikanhakijoista ei olisi mitään ongelmia suomelle. Ja jos niitä olisi, niin niitä vähätellään ja siitä syytetään heti ensimmäisenä suomalaisia, rahanpuutetta ja järjestelmää.

Tuutista tuuttaa pihalle edustajien toimesta kuorossa aina että ”ei saa antaa pelolle valtaa” ja samaan aikaan eduskunnassa mietitään vartioiden aseistamista.


Only terrorists have demands. People have goals... Just saying.
 

Katsoin tänään mielenkiintoisia pätkiä youtubesta jossa eräs tubettaja paneutu asioihin hänen näkökulmastaan. Jaan erään videon tähän alle, suosittelen.
 

https://

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

13Suosittele

13 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän ArtoNakkila kuva
Arto Nakkila

Alla oleva linkki kuvastaa omalta osaltaan samoja seikkoja joista kirjoitit.

Ei voi kuin ihmetellä.

https://www.suomenuutiset.fi/vastaanottokeskuksess...

Käyttäjän mattiuuk kuva
Matti Uusi-Kokko

Olipas surullista luettavaa. Onneksi tämän laivan jättäminen on vielä helppoa toistaiseksi, kun ei mikään sido jäämään tänne.

Käyttäjän hannumononen kuva
Hannu Mononen

– Turvapaikanhakijat eivät kunnioita meitä avokätisyytemme takia. He pitävät meitä hölmöinä.

Eivätkä he todellakaan ole siinä väärässä!!

Valitettavasti, hölmöjä on Suomessa aivan liikaa päättäjien asemissa.

Käyttäjän hannumononen kuva
Hannu Mononen

Kiitos hyvästä blogista ja mielenkiintoisesta videosta.

YouTuben videolla nuori, itsenäisesti omilla aivoillaan ajatteleva afroamerikkalainen puhuu vuolaasti siitä, miten hän kieltäytyy uhriutumasta, vaikka osa hänen alakulttuuristaan tekeekin juuri sillä jatkuvaa propagandaa ja mielipidemuokkausta kärjistääkseen rotuun perustuvaa vastakkainasettelua yhteiskunnassa. Samalla käy ilmi, että rotukysymys jakaa edelleenkin Yhdysvaltoja ja sen henkistä ilmapiiriä vakavalla tavalla.

On myös totta, että Suomessa uhkaa kehittyä vastaava yhteiskunnan kahtiajakautuminen kantaväestöön ja elätteinä ylläpidettäviin muukalaisiin, jotka erottuvat sekä geneettisesti ja ulkonäöltään, että kielellisesti, kulttuurisesti ja uskonnoltaan.

Maahanmuutto on Suomen historiassa vasta kovin lyhytikäinen ilmiö, eikä sen kanssa ole opittu elämään kuten pitemmän siirtolaisuuden perinteen omaavissa Britanniassa ja Länsi-Euroopan maissa (joista monet ovat entisiä siirtomaavaltoja). Idealisoiva hymistely leimaa Suomessa edelleenkin asenteita ns. poliittisesti korrektissa "suvaitsevaisuuden" kuplassa, tulokkaiden edessä ollaan rähmällään eikä heiltä osata vaatia samaa itsestään vastuun ottamista kuin kantaväestöltä – toisin kuin vanhoissa siirtomaaisäntien maissa, joissa asetetaan kaikki samalle lähtöviivalle taustasta riippumatta eikä olla lääpällään eksoottisuuden edessä.

Nopea suomalaisen yhteiskunnan muutos muutamassa vuodessa – Länsi- ja Keski-Euroopan vuosikymmenten sijaan – sisältää riskejä, jotka meitä kehityksessä edellä olevassa Ruotsissa ovat jo realisoituneet yhteiskunnan pahoinvointina, kaikista hyvistä aikomuksista ja ylevistä aatteista huolimatta.

Juhani Piri on oikeassa siinä, että antisosiaaliset ryhmittymät Suomessa pyrkivät kärjistämään vastakkaisuuksia ja yllyttämään tulokkaitakin oman käden oikeuteen ja röyhkeään vaativuuteen kaikessa, missä voidaan käydä yhteiskunnan kukkarolla. Entisessä Suomessa yhteiskunnan jakolinja kulki oikeisto–vasemmisto -akselilla, nyt yhteiskuntaa rakentava aktiiviväestö ja siihen parasiittisuhteessa oleva passiiviväestö jakautuvat monimutkaisemmin kuin minkään yhden ulottuvuuden suhteen.

Se, että on maahanmuuttaja, ei merkitse, että jättäytyisi elätiksi. Nepalilaisten työllisyys on kantaväestöä korkeampi, ja vietnamilaiset ovat tunnettuja ahkeruudestaan.

Se, että on muslimi, ei merkitse jihadismia, salafismia eikä kiilusilmäisen fanaattista vastakkaisuutta "vääräuskoisiin" nähden. Suomen tataariyhteisö on integroitunut maahan yli sadan vuoden aikana ja rakentaa maatamme työllään, pitäen uskonnon yksityisasianaan, kuten suurin osa suomalaisista.

Monikulttuurisen yhteiskunnan toimivuus on vaikea laji, eivätkä monet poliitikkomme hurmoksessaan tajua realistisesti sitä, kuinka vaikea. Se, että maassa on suljettuja etnisiä tai kulttuurisia yhteisöjä "valtioina valtiossa" on asia, joka ei vielä ole edes ehtinyt tulla tutuksi Suomessa. Turvapaikanhakijan terrorismia on tähän mennessä nähty Suomessa vasta ensimmäisen kerran.

Suomi on yhteiskuntana viety suurella tohinalla ja kovalla kiireellä tielle, jonka määränpäästä ei tiedä kukaan. Saattaisi olla viisautta vähintäänkin hidastaa vauhtia ja katsella ympärilleen, jotta ehditään oppia jotain muidenkin kokemuksista.

Väinö Hirvelä

Vähän myth of noble savage kyllä haiskahtaa tässä.

Oon miettinyt asiaa näin. Länsimaisina ollaan kiusallisen tietoisia kuinka pahoja valkoiset jenkit oli kun ne orjuutti mustia. tai ampui ydinpommeja. Tai tuhosi luontoa agent orangella vietnamin sodassa. Tai lähtivät lähi-itaan öljynryöstö retkille WTC isku "oikeutuksenaan". Tietty tähän päälle vielä kaikki pahuudet mihin vaikkapa natsi saksa ja muuta kolonisoivat eroopan valtiot ovat osallistuneet.

Asiaa ei yhtään auta, että neo-marxisest intellektuellit ovat vakuuttuneita että ihmistä korruptoi pahat instituutiot jotka vakuuttavat, naisetkin jo rintamaidosta lähtien ettei palkasta tule neuvotella eikä rahaa tai mainetat tule tavoitella. Typeräähän tämmöinen sosiaaliconstructionistinen pelleily on MUTTA me ei koskaan olla oltu kuvaamassa ja selvittämässä minkälaisia julmuuksia ja sairaita tekoja mustat on sodissa tehneet toisilleen. Niinpä elämään on jäänyt myth of noble savage. jossa minkäänlainen moraalinen vastuu voi olla ainoastaan valkoisella ihmisille. Valkoisen pitää olla suoraselkäinen valehtelematon hyvä ihminen. Mutta toisaalta hyvin vaikea edes perustella miksi tumman ihmisen pitäsi nousta sängsytä enenn puoltapäivää. Varastelustakaan ei saa tuomiota. Sehän kuuluu kulttuuriin tai jotain

https://www.suomenuutiset.fi/vastaanottokeskuksess...

Käyttäjän NiiloMkel kuva
Niilo Mäkelä

Voi meitä hölmöjä - miksi haalimme tänne tyhjän pantiksi, kun päättäjämme puhuivat työvoiman tarpeesta?

Käyttäjän JukkaLaulajainen kuva
Jukka Laulajainen

Eikös joku kokoomulaispoliitikko maininnut että suomessa on tekemätöntä työtä vaikka kuinka paljon, viitaten risusavottoihin tms. Miksei noita vokkilaisia laitettaisi vaikka siihen risusavottaan tms. taloudellisesti täysin kannattamattomaan työhön oman suojansa ruokansa yms. katteeksi.

Käyttäjän PerttuHuovinen kuva
Perttu Huovinen

Ai että minä toivoisin että ihmiset lopettaisivat kertomasta "että kyllähän tataaritkin" kun aletaan puhumaan muslimien sopeutumisesta. Kyllä, heitä on vieläkin Suomessa ~900. Ja sataan vuoteen ovat varmastikin hyvinkin suomalaisia, ihan niinkuin kaikki syntyperäiset suomalaiset muutenkin.
Jos Suomi oikeasti tarvitsee vierasta työvoimaa, niin miksi sitä pitäisi haalia lähi-idän ja afrikan surkeimmista maista? Ja onko niiden pakko olla muslimeja?
Ja kuten olen sanonut jo pari vuotta, että noille ei pitäisi antaa peson jeniä ilman työvelvoitetta. Telttamajoitus korpeen ja riittävästi ruokaa että jaksavat käsipelillä tehdä tietä paikasta a paikkaan b, ei uskonnollisia taukoja ja iphonen saa ladata kerran viikossa. Ja vartijoita sen verran että pysyvät ruodussa.
Asylum kun ei oikeasti saisi meinata ilmaista ruokaa 4 kertaa päivässä, diskorahaa ja ilmaista asumista 20-30v nuorille miehille (joita tulijoista on 90%). Saati että jos "suostut" lähtemään Suomesta, niin annetaan vielä kiitokseksi siitä rahaa.
Hypoteettisena ajatelmana sellainen kysymys, että jos argumentteina on yllämainittu työvoiman puute, tahi geeniperimän köyhtyminen jne älyttömyyksiä,, niin miksi ei kauko-idästä haluta samanlaista ~30000 ihmisen satsia nuoria 20-30v naisia? Varmasti on sielläkin puutetta ja hätää sen verran että helpostikin parin miljardin joukosta löytyisi Suomeenkin asti. Tuppaavat vain olemaan surkeita pakoloisia kun ovat ahkeria ja haluavat työllistyä nopeammin kuin äkkiä^^

Toimituksen poiminnat