JPiri

Oliko meillä jokin unelma.

Tuoreimmissa tilastoissa ulkomaalaistaustaisten tekemien seksuaalirikosten määrä on kasvanut räjähdysmäisesti. Myös pahoinpitelyiden määrä on kasvanut. Pahoinpitelyrikoksissa suurin kasvu on tapahtunut ulkomaalaisten välisissä yhteenotossa, kun taas huomionarvoista on se, että seksuaalirikokset kohdistuvat lähes yksinomaan suomalaistaustaisiin uhreihin.

 

Vuonna 2016 seksuaalirikoksia selvitettiin 268 kappaletta, kun edellisvuoden vastaava määrä oli 115. Suomalaistaustaisen uhrin kohdalla epäilty oli ulkomaalaistaustainen 42,1 prosentissa tapauksista. Vuonna 2015 vastaava osuus oli 23,0 prosenttia.

 

Tämäkö se oli se unelma mitä tavoiteltiin suureen ääneen eri kulkueissa. Eikö tällaisesta varoiteltu moneen kertaan. Jos tällaiset asiat otti esille, leimaantui heti rasistiksi. Tällaisista rikoksista jää uhrille jälki pitkäksi aikaa.


Lähde:

http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/500213-ulkomaalaistaustaisten-seksuaalirikoksissa-huima-kasvu-myos-pahoinpitelyiden-maara

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

11Suosittele

11 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (13 kommenttia)

Juuso Hämäläinen

Tämä on vasta alkua. Kaikki merkittävät ylikansalliset järjestöt ajavat vapaata maahanmuuttoa, yhtenäisten kansallisvaltioiden purkua ja monikulttuurisuutta, johon kuuluu muuttajien kulttuurin hyväksyminen.

Jos ajattelet olevasi suomalainen, muista että saman kansalaisuuden saa kuka tahansa muukin vain tulemalla tänne milloin lystää. Käytännössä Suomen voi kirjoittaa pienellä: suomi.

Jaakko Häkkinen

Hyväuskoiset idiootit antavat rasistiraiskaajien väärinkäyttää hädänalaisille tarkoitettua turvapaikanhakujärjestelmää.

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Tilastoiduissa raiskauksissa on tosiaan nousua erityisesti ulkomaalaisten kohdalla. Herkimmin ilmoitus tehdään ns. puskaraiskauksista. Seuraavana listalla ovat tapaukset, joissa pari ei ennestään tuntenut toisiaan. Moni ulkomaalaistaustainen ei tajua suomalaista maan tapaa, jossa voidaan sanoa ei vielä silloinkin kun vaatteet on ensin yhdessä otettu pois. Tilastoissa eivät edelleenkään näy ne keskenään tuttujen suomalaisten tekemät raiskaukset, joita ei koskaan ilmoiteta poliisille. Tutkimusten perusteella noita on noin 9000 vuodessa. Unelma voisi olla, että noiden mainstream raiskausten määrä radikaalisti vähenisi. Sillä olisi kaikkein suurin kokonaisvaikutus seksuaalirikollisuuteen. Viidentoista prosentin lasku siellä olisi suurempi kuin tuomion saaneita on nykyisin vuodessa.

Juhani Piri

#3

Luulisin että sama trendi on ulkomaalaistaustaisten kohdalla kun puhutaan keskenään tuttujen kesken tapahtuneista raiskauksista. Tilastoja peilatessa prosenttuaalinen luku voisi siellä olla vielä suurempi, koska ilmoituskynnys on vielä suurempi sillä ulkomaalaisella tutulla kuin suomalaisella tutulla.

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Voi olla. Eurooppalainen kulttuuri on poikkeus. Vasta itänaapurissa palattiin laissa käytäntöön, että kotona puolisoa saa kurittaa ja raiskata. Minkä maahanmuuttajat kokevat omassa kulttuurissaan normaalina kotikäytöksenä kulkeutuu varmasti tännekin.

Käyttäjän jariekilpinen kuva
Jari Kilpinen Vastaus kommenttiin #10

Täytyykin sitten pelätä koska eka ihminen kivitetään jos kerran tuovat kaiken tänne ymmärtämättä yhtään mitään. Ovat oikeastaan kulttuurishokin vuoksi syyntakeettomia ja voivat vaan ottaa kaikki vastaan mitä annetaan. Ihme että osaavat ottaa asunnon ja rahat ja terveyspalvelut, kun niitä ei taida ilmaiseksi jaettavan siellä?

Käyttäjän TomiSolakivi kuva
Tomi Solakivi

"Tilastoissa eivät edelleenkään näy ne keskenään tuttujen suomalaisten tekemät raiskaukset, joita ei koskaan ilmoiteta poliisille. Tutkimusten perusteella noita on noin 9000 vuodessa."

"Tutkimukset" viittaa tässä kansalliseen rikosuhritutkimukseen, jossa tuo luku johdetaan muutaman vastaajan vastauksen perusteella.

Sinänsä jännä juttu, että rikosuhritutkimuksen muutaman (kyseiseen kysymykseen vastanneiden) vastauksen perusteella voidaan esittää luotettava luku 5-miljoonaisesta kansasta, mutta tuntuvasti suurempi yksittäistapausten määrä toisessa, huomattavasti pienemmässä populaatiossa on liian pieni päätelmien tekemiseen.

Käyttäjän jariekilpinen kuva
Jari Kilpinen

Kummallista että haluat puolustella raiskauksia. Yksikin raiskaus on liikaa. Vaikka suomalaiset raiskaisi niin ei silti kannata lisätä määrää ulkomaalaisten tekemillä. Kummallinen ajatusten kulku kun suomalaiset tekee jotain niin sitten kannattaa antaa ulkomaalaistenkin tehdä? Kannattaisko kuitenkin vähentää niitä ?

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Mistä keksit, että puolustelisin raiskauksia? Jokainen todellinen raiskaus on liikaa tekijänsä syntyperästä täysin riippumatta.

Käyttäjän jariekilpinen kuva
Jari Kilpinen Vastaus kommenttiin #9

Ihan lukemalla sun kommenttisi, niin sitä voi nähdä miten puolustelet raiskauksia ja vähättelet ulkomaalaisten tekemiä. Suurin osa niistä on puskaraiskauksia ja ei voi olla tietämätön että väkivaltaa käyttäen ei ole oikeutettua tulla iholle.

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen Vastaus kommenttiin #11

Et joko osaa lukea tai et ymmärrä lukemaasi. Puskaraiskauksia tapahtuu vain muutamia vuodessa. Ne vain uutisoidaan isosti. Jos haluat löytää raiskauksistakin tekosyyn rasistisiin asenteisiin, niin varmaan se onnistuu helposti kun ulkomaalaistaustaisia on joka vuosi enemmän Suomessa. Jos taas haluaa vastustaa raiskauksia yleensä, niin kannattaa vaikuttaa niihin tapauksiin, joiden vähentämisen pitäisi olla helpointa. Raiskattu ihminen kun on raiskattu raiskaajan syntyperästä riippumatta.

Käyttäjän ErkkiJohansson1 kuva
Erkki Johansson

No unelma on haave on fantasia. Sillä on omat käyttönsä, kuten seksuaalifantasiollakin. Mutta sitten ollaan todella syvillä vesillä, jos ei ymmärrä että ne ovat vain unelmia, fantasioita, haavekuvia. Sellaisten ei kuulukaan toteutua, sehän on unelmien pilaamista.

Mutta ilmeisesti jostakin syystä jotkut haluavat omien murkkuiän unelmiensa toteutuvan. Jotakin täytyy olla pahasti vinksallaan ihmisessä, joka ei osaa erottaa haavekuvia ja realistisia tavoitteita toisistaan.

Käyttäjän jukkamikkola kuva
Jukka Mikkola

Näiden jatkuvien raiskausuutisten johdosta olisi ehkä syytä tutustua Suomen vanhimpaan asiakirjaan. Se on kuningas Birgerin suojelukirje Karjalan naisille, joka täytti 700 vuotta 1.10.2016. Nykymenossa eivät alaikäiset tytötkään enää tunnu olevan turvassa.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Naisrauha#/media/Fil...

Toimituksen poiminnat