JPiri

Case – Terhi Kiemunki

Terhi Kiemunki nostatti kohun ajattelemattomilla kirjoituksillaan. Kohu nousi täysin aiheesta. Harmittavasti ajatuksille löytyi myös kannattajia Terhin omilta fb sivuiltaan kuin myös mediassa olevista kommentointiketjuista.

 

On aivan käsittämätöntä että viha kohdistetaan lapsiin, jotka varmasti ovat syyttömiä tämän mailman pahuuteen ja epäoikeudenmukaisuuksiin.Kondoomikommentti oli kuvottava edes huonoksi vitsiksi.

Toisaalta kondoomikommentti on kirvoittanut myös kommentteja siihen suuntaan, että ehkä Kiemungin vanhempien tai Kiemungin itsensä olisi tullut käyttää kondoomeja, ettei tuollainen ajatus saasta pääsisi leviämään. Huomautan nyt näitä tämän kaltaisten kommenttien viljelijöille, että Terhillä tosiaan on lapsia. 3 aikuista poikaa (synt. 86, 91 ja 92) sekä alaikäiset poika (synt. 01) ja tyttö (synt. 02).

Mietin miltähän näistä Terhin lapsista tuntuu kun lukevat kyseisen kaltaista kommentointia. Voihan olla ettei Terhin lapset jaa laisinkaan äidinsä ajatusmailmaa. Ehkä jopa ovat kovasti vastaan mitä Terhillä tuli möläytettyä sosiaalisessa mediassa.

Vaikka Terhin kommentointi oli järkyttävää ja kuvottava, niin toivoisin kanssakulkijoilta myös sellaista harkintaa asiassa, että ei tehtäisi hänen lapsilleen ahdistunutta ja inhottavaa olotilaa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Juhani Piri

Sen verran selvisi tuossa tutkiessa, että hänen toiseksi vanhin poikansa Ville Kuusinen on Suomen Sisun Pirkanmaan piirin varapäällikkö.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Oikeassa olet. Kiemungin lapsia ei pidä sekoittaa kohuun.

Toimituksen poiminnat