JPiri

Mitä minä sanoin - Väyrynen perustaa uuden puolueen.

Eipä ole aikaakaan siitä, kun epäilin (aavistelin), että Paavo Väyrynen tulee perustamaan oman puolueen. Epäilin viimeviikolla, että Väyrysen ulostulo oli seuranhakuilmoitus uuden puolueen jäsenille kuin myös mahdollisille äänestäjille.


Mikäli yhtään ajattelee pidemmälle, niin Väykän ulostulon ajankohta on aika metka ja hyvä. Paavolla on hyvätkin mahdollisuudet kerätä ääniä niin keskustalta, persuilta kuin sdp:stäkin. Paavolla on tässä nykyisessä tilanteessa montakin eri mahdollisuutta kerätä ääniä edellä mainituilta puolueilta, mutta se kuinka paljon puolueen kannatus tulee olemaan, on aika paljon kiinni siitä, millä tavalla äänestäjäkunta kosiskellaan mukaan ja ketä on puolueen listoilla.

Kerääkö Paavo kaikki vanhat kehäketut omaan rinkiin vai otetaanko listoille myös nuorempia. Jos puolueen keski-ikä lähentelee 60v niin voi olla vaikea kosiskella nuorempien äänestäjien ääniä.

 

Se on ainakin varmaa että PS:n kannatus tulee laskemaan pohjamutiin ja persuista sdp:lle karanneista osa tulee äänestämään Paavon puoluetta.

 

Katsotaan mitä tästä tulee. Luultavasti nyt ollaan ns. jännän äärellä. 

 

Onnea ja menestystä Paavolle uuteen koitokseen.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Stoolin tarinoita laineten, voin todeta,"Luin värssyn, luin kaks, vereni tunsin kuumemmaks".

Käyttäjän jaakko7 kuva
Jaakko Kontinen

Me Aimon kanssa ollaan vapaita miehiä, kun Persut ulos lemppasivat. Eikun kortti eteen ja nimiä alle! No kattotaan , mitä mielenkiintoista lisää tulossa, voi olla että seuraavassa Persujen puoluehallituksen kokouksessa tunnelmat on hieman vaisut?Tämä uutinen herättää kutinaa monen Persukansanedustajan takamuksissa ja riemunhuutoon tuskin kiljahtavat Timo Soini, Raimo Vistbacka ja Persujen tukisäätiön hallituskonkarit ja tilintarkastajat

Toimituksen poiminnat